IsmertetőMegközelítésSzállásLovaglásVadászatNosztalgia mangalica vágásÁrakSzobafoglalás


   ELÉRHETŐSÉGEINK:

   2655 Kisecset, Szabadság tér 9-10.
   Tel: 06 35 355 - 099
   Mobil: 06 20 9 339 - 179, 06 20 9 161 - 543
   E-mail: szawa@t-online.hu

A KÖZELBEN SZÁMTALAN KIRÁNDULÁSI
ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK VÁRJÁK ÖNT


Hazánk legszebb tájain végigvezető Kék Túra útvonal cserháti szakaszán, Kétbodonynál találjuk a 17 hektáros, 2-3 méter átlag mélységű tavat. A Cserhát közepén elterülő tó csodálatos látványt nyújt, vizét a Kétbodonyi majd a Lókos-patak vezeti le, amelyek az Ipolyban futnak.

A tavat 200 m-es dombok szegélyezik. Pontyot és keszegféléket hor- gászhatunk, de amúrból zsákmá- nyoltak már 16, csukából pedig 6 kilósat is. A tó mindkét oldalán stégek biztosítják a kedvező horgászatot.


A Jenői-patak felduzzasztot vize mellett fenékforrások is táplálják a Bánki tó 7 hektáros, átlagosan 4 méter mély vizét. A tó vize nyáron a Balaton vizéhez hasonló hőfokra melegszik.A vízben nem túl gazdag területen a tavat a horgászok és a fürdőzők mellett egyre gyakrabban felfedezik a vízimadarak is.Nosztalgia mangalica vágás


Az alacsony koleszterinszintjéről is ismert híres ősi magyar mangalica fajta egyedeit partnerfarmunkról hozzuk.

A vendégháznál a tradicionális módszerek szerint a vevő kívánsága és szájíze alapján reggeltől délutánig teljesen feldolgozzuk az összes segédanyag biztosításával.


                               

                         

                         

                         


                               

Tel: 06 20 9 339 - 179                                           Vissza a lap tetejére!                                  E-mail: szawa@t-online.hu