IsmertetőMegközelítésSzállásVadászatÁrakSzobafoglalás


   ELÉRHETŐSÉGEINK:

   2655 Kisecset, Szabadság tér 9-10.
   Mobil: 06 20 9 161 - 543
   E-mail: szawa@t-online.hu

A KÖZELBEN SZÁMTALAN KIRÁNDULÁSI
ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK VÁRJÁK ÖNT


Hazánk legszebb tájain végigvezető Kék Túra útvonal cserháti szakaszán, Kétbodonynál találjuk a 17 hektáros, 2-3 méter átlag mélységű tavat. A Cserhát közepén elterülő tó csodálatos látványt nyújt, vizét a Kétbodonyi majd a Lókos-patak vezeti le, amelyek az Ipolyban futnak.

A tavat 200 m-es dombok szegélyezik. Pontyot és keszegféléket hor- gászhatunk, de amúrból zsákmá- nyoltak már 16, csukából pedig 6 kilósat is. A tó mindkét oldalán stégek biztosítják a kedvező horgászatot.


A Jenői-patak felduzzasztot vize mellett fenékforrások is táplálják a Bánki tó 7 hektáros, átlagosan 4 méter mély vizét. A tó vize nyáron a Balaton vizéhez hasonló hőfokra melegszik.A vízben nem túl gazdag területen a tavat a horgászok és a fürdőzők mellett egyre gyakrabban felfedezik a vízimadarak is.
Tisztelt Hölgyem, Uram!

Önt aki most ezen web - oldalon jár, egy olyan kedves, megkapó hely megismerésére invitálom ahová életében mindig vissza fog vágyni. Kisecset, melyet a természet jókedvében festett.

A nyugalom völgye a Cserhát szívében megbújó, apró falucska és környezete ideális hely arra, hogy kiűzze testéből - fejéből a fáradságot és gondokat.

                         


A hely és ház kíválóan alkalmas baráti összejövetelekre, kirándulásokra és pihenésre. A vendégház 4 db kétágyas szobából, és 1 db külön bejáratú apartmanból áll. A konyha minden igényt kielégítő felszereltségű. A közel 1.5 ha-os kertben medence, szauna, fedett grillező és bográcshely, strandröplabda pálya, tollas és asztali tenisz található. A ház 10 fő kényelmes pihenését biztosíthatja, de szükség esetén a létszám bővíthető.

                         

Az önellátás mellett a közelben lévő éttermekben kedvező áron lehet a helyi specialitásokat megkóstolni, de szükség esetén félpanzió is megoldható.

A környék a kirándulásokat kedvelők paradicsoma, itt megy el a kék turista út. A kétbodonyi horgásztó a háztól 800 m-re fekszik, de a Bánki-tó ( amely 9 km-re van) is kedvenc horgászhelyek egyike.

Vendégházunk télen nyáron üzemel és üdülési csekket is elfogadunk.Elérhetőségeink:

2655 Kisecset, Szabadság tér 9-10.
Mobil: 06 20 9 161 - 543
E-mail: szawa@t-online.hu
Tel: 06 20 9 161 543                                           Vissza a lap tetejére!                                  E-mail: szawa@t-online.hu