IsmertetőMegközelítésSzállásVadászatÁrakSzobafoglalás


   ELÉRHETŐSÉGEINK:

   2655 Kisecset, Szabadság tér 9-10.
   Mobil: 06 20 9 161 543
   E-mail: szawa@t-online.hu

A KÖZELBEN SZÁMTALAN KIRÁNDULÁSI
ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK VÁRJÁK ÖNT


Hazánk legszebb tájain végigvezető Kék Túra útvonal cserháti szakaszán, Kétbodonynál találjuk a 17 hektáros, 2-3 méter átlag mélységű tavat. A Cserhát közepén elterülő tó csodálatos látványt nyújt, vizét a Kétbodonyi majd a Lókos-patak vezeti le, amelyek az Ipolyban futnak.

A tavat 200 m-es dombok szegélyezik. Pontyot és keszegféléket hor- gászhatunk, de amúrból zsákmá- nyoltak már 16, csukából pedig 6 kilósat is. A tó mindkét oldalán stégek biztosítják a kedvező horgászatot.


A Jenői-patak felduzzasztot vize mellett fenékforrások is táplálják a Bánki tó 7 hektáros, átlagosan 4 méter mély vizét. A tó vize nyáron a Balaton vizéhez hasonló hőfokra melegszik.A vízben nem túl gazdag területen a tavat a horgászok és a fürdőzők mellett egyre gyakrabban felfedezik a vízimadarak is.
Megközelítés

A vendégház Budapesttől 1 óra alatt érhető el autóval, az M2 jelzésű úton (Matrica nélkül).
Útvonal: Budapest - Vác - Rétság - Bánk - Romhány - Kétbodony - Kisecset.Hatvan felől is megközelíthető, Balassagyarmat felé. Galgaguta - Nógrádkövesd - Szécsénke - Kétbodony - Kisecset útvonalon.
Kattintson ide a nagyobb térképhez!

Tel: 06 20 9 161 543                                           Vissza a lap tetejére!                                  E-mail: szawa@axelero.hu